Hallo, Mijn blog is verhuist!

In 6 seconds word je automatisch doorgestuurd naar
ankeloves.nl
.

woensdag 12 september 2012

Een meisje uit Utrecht.

Er was eens een dromer .... die op een dag droomde dat zijn land schoon en mooi was. Dat de natuur, natuur was. Dat er mensen woonde die elkaar hielpen, belangeloos. Gewoon omdat het leuk is om daar te wonen met leuke mensen en die elkaar helpen. Samen kregen ze dezelfde droom.

Deze droom deelde ze met nog meer mensen uit andere landen. Ook deze mensen droomde mee, en deelde de droom weer met andere mensen. De droom vermenigvuldigde zich naar duizenden en duizenden mensen over de hele wereld.

Toen was er een meisje in Utrecht, die hoorde ook van deze droom. Ze ging mee dromen, en deelde deze droom ook met vele andere mensen in Utrecht.

En toen... bleek het helemaal geen droom te zijn maar de realiteit. En de realiteit is dat nu in ongeveer 100 landen door bewoners zelf,  in 1 dag hun eigen land, stad, bos wordt opgeruimd.

En dat meisje in Utrecht???
De mailbox loopt vol met aanmeldingen. Er wordt geschreven in kranten.
Scholen, bedrijven, wijken en buurtbewoners doen mee, de wethouder van Utrecht meld zich ook om mee te doen. Gesprekken bij instanties en bedrijven en de gemeente. Een dame op leeftijd meld zich, wil graag mee doen, met haar hondje.

En weet je wat zij het leukste vind, dat de droom die zij naar Utrecht bracht nu door zo veel mensen wordt geleefd. En zij het niet alleen hoeft te doen. Samen gaan we op 21 september in Utrecht de straat op, om al het zwerfafval op te ruimen. 

Wouw wat een energie komt er vrij als je samen durft te dromen, durft te delen en durft te vragen!

En dat meisje uit Utrecht ..... dat ben ik :-) 



 
Filmpje van 1 min over Keep it Clean day

 
In 41 sec uitgelegd wat Keep it Clean Day inhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten